Avausposti blogilleni

Ensimmäinen blogi postaukseni

Nyt on vihdoin saatu oma domain sivuilleni, jotta voin aloittaa bloggaamisen. Joku voi hieman ihmetellä domainin nimeä mutta sain tämän domainin ystävältäni ilmaitteeksi ja hän sanoi, ettei domainin nimellä oli mitään väliä, joten näin alustavasti ainakin tyydyn käyttämään tätä. Minua on aina kiinnostanut elektroniikka, sekä tekniikka ja ne ovatkin todella lähellä sydäntäni. Blogini tulee sen takia todennäköisesti keskittymään elektroniikkaan ja tekniikkaan.

Tänään jatkuu mestarien liiga jalkapallo ottelut, vastassa tänään on Roma vs Bayern ja itse pidän saksalaisista joukkueista, joten tällä kertaa kyllä kannatan Bayernia. Unohdin mainita äsken, että seuraan myös paljon urheilua ja se on todella tärkeää myöskin minulle. Olemme kavereideni kanssa suunnitelleet, että joku kesä menisimme ihan paikan päälle katsomaan jotain jalkapallon MM-kisa peliä. Se on ollut jo todella pitkään haaveenani.

jalkapallo

Pidän myös jonkinverran eri tietokone- / konsolipelien pelaamisesta, erityisesti kavereiden kanssa Fifa 15 tai NHL 15 pelaaminen on todella hauskaa hommaa. Siinä saa vaan ajan kulumaan todella nopeasti muutaman oluen kera. Suunnitelmissani on se, että muokkailen ja päivittelen tätä sivua sitä mukaan kun hyvältä tuntuu, eli en aijo ottaa mitään stressiä tämän blogin suhteen.  Edetään yksi päivä kerrallaan.

Huomenna olis sitten tarkoitus lähteä käymään Oulussa äitiä tapaamaan ja syömään tottakai. Äidin tekemät ruuat on aina kaikista maukkaimpia. Matkaltani palaan todennäköisesti vähän ennen viikonloppua ja perjantaina olisi sitten tarkoitus lähteä moikkaamaan muutamaa vanhempaa kaveria. Ehkä käydä myös Verkkokaupassa ostamassa uusi IPS-paneelilla toimiva näyttö tietokoneeseeni. Mutta mestarien liiga peli alkaa tossa kymmenen minuutin kuluttua ja ajattelin hakea muutaman oluen jääkapista ja mennä katsomaan tuota peliä. Voisin jättää tähän loppuun vielä hienon videon nostattamaan ihmisten tunnelmia.

Täytyy vielä sen verran sanoa, että pidän todella paljon noista musiikeista mitä tuossa videolla on käytetty, ja se on muutenkin editoitu todella hienosti, sekä saatu siihen todella erikoinen fiilis laittamalla hyvää musiikkia ja tilanteita synkkaamaan keskenään. Ei voi muuta oikein sanoa, kuin että onpa todella hieno video.
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Google Plus